.

.

A 2018-as Tavaszi Virág Valódi bőr Női Cipő Szilárd Hook&Hurok Lakások Cipő A Nő, Szabadidő Cipő Édesanyja Nő Plus Size 35-41

A 2018-as Tavaszi Virág Valódi bőr Női Cipő Szilárd Hook&Hurok Lakások Cipő A Nő, Szabadidő Cipő Édesanyja

HUF 6796.00
HUF 13327.20
-49 %
Az áruk közül


1.Ha ön elégedett a termékeinkkel, kérem, hagyjon egy POZITÍV visszajelzést
2.Ha nem elégedett a termékeinkkel, a negatív visszacsatolás nem tesz semmit,akkor kérjük, küldjön egy e-mailt nekünk,vagy cantact, az értékesítési szolgáltatás kereskedelmi menedzser ,adunk egy elégedett választ! Köszönöm !
1. KÉSZÍTSEN SZÁLLÍTÁSI IDŐ :
Mivel foglalkozunk sok parancsot, minden nap, általában megszervezzük szállítási 3-7 nap , kérem, várjon türelmesen, majd elnézést a kellemetlenségért .
2. AZ ADÓ MIATT
A legtöbb esetben a vevőnek nem kell fizetni a vámot. Majd kijelenti, hogy ez egy ajándék, egy alacsonyabb értéket, hogy elkerülje az adó. De néha egyes országokban, a vámos lehet szigorú. Nem vagyunk felelősek semmilyen vám-díj; kérlek nézd meg a vámpolitikai a saját országban. Ha kell fizetni, a vám, díjak, ez a kötelessége, hogy a saját ország; a vevőnek kell érteni ezt a helyzetet. Őszintén bocsánatot kérek a kellemetlenségért.
1.Ha problémái vannak a termékek, kérheti a visszatérő vagy visszatérítésére 7 napon belül, miután megkapta a tételek .de vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, mielőtt visszatér, vagy a vita megnyitása,igyekszünk segíteni. köszönöm !
2. az összes elem, vissza kell állítani az eredeti állapotot , vagy visszautasítjuk, hogy egy-visszatérítés
AARDIMI, mint egy profi cipő márka, koncentráljunk fejlődő, gyártó kiváló minőségű fajta cipőt. Cégünk tartsa a thoery a" kényelmes, jó minőség, kedvező ár ", az a célja, hogy hagyja el a legjobb élmény, hogy ügyfeleink.

R

Ezzel a termékkel is vásárolnak.