.

.

11 mm Átmérőjű Ezüst Csavarok Szegecsek Chicago Csavar Táska Szegecsekkel Nikkel Táska 100 Láb/sok

11 mm Átmérőjű Ezüst Csavarok Szegecsek Chicago Csavar Táska Szegecsekkel Nikkel Táska 100 Láb/sok

HUF 10800.00
Az áruk közül


11 mm Átmérőjű Ezüst Csavarok Szegecsek Chicago Csavar Táska Szegecsekkel Nikkel Táska 100 Láb/sok
Termék Információ
Quatity : 100 készletek ( 1 készlet tartalmaz 2 rész )
Méret : 11 mm-es, alap átmérő, 6 mm-es magasság
Szín : Ezüst/Nikkel
Ha kell színű, Arany, kérem, hagyjon üzenetet, vagy lépjen velünk kapcsolatba.
Több Tárca Méter & Stud, Láncok Döntéseket, Kérem Kattintson Az Alábbi Képre :
Kínálunk testre, hogy nagy számú termék, üdvözölte a konzultáció. Alacsonyabb ár nagyobb mennyiség.
Ha bármilyen kérdése van,ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.Mi fog válaszolni 24 órán belül.
Ha nem szabad érdekében több tételből / idő vagy emlékeztetni önöket arra, hogy a csomagok nem engedélyezett, hogy a hajó a cím , Ez a probléma innen . Ne aggódj !
Tudod, hogy őket egy sokkal által . meg szeretnénk adni, hogy 6% - os kedvezmény, ha annak további sok .
Fizetési, illetve Shipp rint
1. Elfogadjuk, hogy a fizetési Kifejezés által Letéti/Alipay,Szintén a Paypal, valamint a T/T.
2. Vevő köteles elhagyni a pontos szállítási cím, teljes név, valamint a megfelelő telefonszámot.A csomagot vissza által okozott rossz a cím, hiányos, vevő neve, vevő, hogy ne vegye fel a megrendelés a vevő saját felelősségére, a postaköltséget nem áll módunkban visszafizetni. Ingyenes szállítás nem jelenti azt, hogy nincs postaköltség felmerült, a postaköltséget mindig exsits. Ha ingyenes szállítás érdekében visszatért miatt rossz szállítási információk a vásárló felelőssége a postai eladó fizetett. A postaköltség kerül felszámításra alapján a fuvarlevelet, illetve csökken a visszatérítés összegét.
3.Meg fogjuk küldeni a tételeket azonnal, ha a kifizetés megtörtént.Nem garantáljuk, szállítási idő, minden Nemzetközi szállítmányok különbségek miatt a vámhatóság elszámolási alkalommal az egyes országok, amely befolyásolhatja, hogy milyen gyorsan a termék inpected.kérjük, vegye figyelembe, hogy a vásárlók vagy a felelős minden további, vám, díjak,közvetítői díjak,adók esetében a behozatalt be az ország. Minden ár jelenik meg az áruházban NEM tartalmazza az adókat, vevő felelős minden extra költség felmerült (ha van). Ezek a további díjak lehetnek gyűjtött a szállítás ideje.Nem fogjuk visszatérítés a szállítási díjak visszautasította szállítást.A szállítási költség nem tartalmaz semmilyen vonatkozó adókat,valamint a vásárlók felelős vámok.
Vissza & Visszatérítés
1. Bármelyik is hiányzik vagy kárt terméket, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, mielőtt nyílt vita. Válaszolunk gyorsan,add, hogy kielégítő megoldást. Köszönöm!
2. Kérjük, hogy a termék eredeti állapotában, majd a képeket bizonyítékként a visszatérítési vagy csere.
3. Ember okozta károk, használt elem nem fogadják el.
Visszajelzést
1. Az elégedettség, pozitív visszajelzések nagyon fontosak számunkra.Kérem, hagyja el a pozitív visszajelzést, 5 csillag, ha teljesülnek a tételek vagy szolgáltatások.
2. Ha bármilyen probléma van a termékek vagy szolgáltatások,ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, mielőtt elmész semleges (3 csillagos), vagy negatív (1, 2 csillagos) visszajelzés. Mi mindent megteszünk, hogy oldja meg a problémákat, s az ön számára a legjobb ügyfélszolgálat. Köszönöm!

R

Ezzel a termékkel is vásárolnak.