.

.

Motoros Led-Fék hátsó lámpa Éjszakai Vonat FLSTF FXSTB Softail Sportster Road King Electra Glide Út Suhan A Harley Fatboy

Motoros Led-Fék hátsó lámpa Éjszakai Vonat FLSTF FXSTB Softail Sportster Road King Electra Glide Út Suhan

HUF 13230.00
Az áruk közül

Motoros Led-Fék hátsó lámpa Éjszakai Vonat FLSTF FXSTB Softail Sportster Road King Electra Glide Út Suhan A Harley Fatboy
Specifikáció :
Bemeneti Feszültség : DC 12 V
Szín : fekete, vörös lencse, átlátszó védőburkolat
Fényforrás : 20 LED(futás/fék)+6 LED(rendszám)
Fény Színe : piros(futás),fényes piros(fék), fehér(rendszám)
Vezetékes kapcsolat : fekete-föld, kék-futó fény,piros/sárga-féklámpa
Felszerelés :
Illik az XL'99-később (kivéve XL883 N, XL1200 CX, XL1200 N, XL1200 V, XL1200 X majd '11-később XL1200 C)
A FXDL,'99-'17
A FXLR,'18-később
A FLHC, '18-később
A FLHCS, '18-később
A FXST,'03-később
A FXSTB, '03-később
A FXSTC, '03-később
A FXSTS,'03-később
Az ököl-be,'00-'17
A FLSTC, '00-'17
A FLSTF, '00-'17
A FLSTFB, '00-'17
A FLSTFBS, '00-'17
A FLSTSB, '00-'17
A FLHRC, '09-később
A FLHTC, '09-később
A FLHTCU, '09-később
A FLHTK , '09-később
A FLTRU '09-később
A Touring modell '99-'08 (kivéve FLHX,)
A FLHTCSE,'05
A FLHRSE '07-'08 ellátott modellek Licencek Lemez Áthelyezés Készlet P/N 53702-04). Nem illik modellek Bobtail karosszéria.
Jellemzők : https :
Fut, fék, rendszám fény funkció
Klasszikus lámpa stílus, tökéletesen kontúr, hogy a raktáron bobtail teljes hátsó sárvédők
Gyors működésű Led hatékonyan alert on-jön közlekedés, ne közlekedési balesetek
Külső füst takarja(cserélhető) védi hátsó lámpa hatását,por
A Csomag Tartalmazza :
1db motor hátsó lámpa
A csomagot küld, belül 1~3 munkanapon mivel a sorrend nem fizették. Az áru kerül kiszállításra Kínából DHL, Fed Ex, UPS, TNT, EMS, China Post Levegő Csomagot, e Packet, CDEK, Aremax, 139 GAZDASÁGI Csomagot, vagy egyéb szállítási módok hogy a legtöbb országban, a szállítási idő függ a cél, valamint a szállítás módja, általában 3~25 nap. Szállítási távoli területeken tovább tart az idő.
Kérjük, adja meg a teljes cím, irányítószám , teljes nevét, valamint megfelelő telefonszámot, hogy biztosítsa a csomag sikeresen lehet szállítani, hogy a cím.
! FIGYELEM !
Ha az áru menjen át a vámon, az azért lehet, mert a vám, amely kell, hogy a fogyasztók által fizetett. Ebben a helyzetben kérlek ajánlat kapcsolódó dokumentumokat, hogy menjen át alaki vámkezelés, hogy megkapja a termékek időben.
A termékek üzletünkben gyere, 6 hónap garancia. Ha az elem kap törött használat során ebben az időszakban, kérjük, küldjön fényképeket vagy videókat a tételt. Ha igazoljuk, hogy a sérülés által okozott minőségi problémák, mi elküldjük az új, hogy te vagy a visszatérítés az eredeti fizetési mód szerint a helyzet.
Bizonyíték útmutató a LED-es lámpák :
Kérjük, küldje el nekünk tiszta képeket az izzó, mutatja a bekapcsolt, illetve kikapcsolt ill. Ha a fényképek nem eléggé egyértelmű, vagy nem tudja bizonyítani, hogy a LED lámpa hibás, akkor egy videó van szükség. Kérjük, csatlakoztassa az izzó 12 V-os adaptert, majd mutasd meg a videót, hogy megfelelően csatlakozik-e a LED lámpa tápkábelt.
Mesterséges kárt nem szerepel visszatérési politika. Ha bármilyen problémája van, kérjük, lépjen kapcsolatba az ügyfélszolgálattal.
A támogatás pozitív visszajelzést, nagyon fontos számunkra. Ha elégedett vagy a elemek, szolgáltatások, kérem, hagyjon egy pozitív visszajelzést, 5 csillag felülvizsgálat!
Ha bármilyen kérdése van a termékekkel vagy szolgáltatásokkal, kérem, hagyjon üzenetet. Mi válaszolunk, amint lehetséges.
Mielőtt elmegyek, egy negatív visszajelzést, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk. A szakmaiság őszintén mindent megteszünk, hogy önnek a legjobb megoldás.
Köszönöm a megértését!

R

Ezzel a termékkel is vásárolnak.