.

.

300Pcs/Sok Kapacitív érintőképernyő Ceruza Toll Műanyag Esemény Csomagolás Csomag Táska iPhone 4 4S 5 5 6 Plusz iPad 2 3 4 5 Levegő

300Pcs/Sok Kapacitív érintőképernyő Ceruza Toll Műanyag Esemény Csomagolás Csomag Táska iPhone 4 4S 5 5 6

HUF 8100.00
Az áruk közül

Stylus egyetemes kiskereskedelmi csomagolás csomag táska Megvédi stylus a poros, nedves, scart, hogy A kiskereskedelmi csomagolás egyszerű, zárt, újrahasznosítás Egyik oldalon Egyértelmű, egyik oldalon Fehér(opaquely) Anyag : Magas minőségű átlátszó PP(Propén Polimer) Mérés : Körülbelül 17.5 CM (L) (nem inlude a felső rész) x 5 CM (W) Retail Csomagolás csak a stylus nem tartalmazza Érdekében, 400 db, Normál Szállítás. Rendelés 1000 db, Azonnali Szállítás. Ha kell, más méret, Kérjük, kattintson a linkre
Szállítás :
1. Minden megrendelést szállítjuk 5 munkanapon belül, mint az ígéretet.
2. Kérjük, ellenőrizze, hogy a megfelelő kézbesítési cím megadása előtt megnézni. Amint a fizetés megtörtént, lehet, hogy nem lesz képes megváltoztatni a szállítási címet. Nem vagyunk felelősek semmilyen rossz vagy kézbesíthetetlen címeket.
Visszatér :
1. Tesszük a vevő elégedettsége a legfontosabb. Ha nem vagy elégedett a vásárlások, mi lesz boldog, hogy egy csere vagy a visszatérítés a tétel teljes ár kevesebb postaköltség (K&H) díjak számított 30 napon belül a vásárlás.
2. Bármilyen Csere, Visszatérítés, vagy Vissza, az elem kell, hogy legyen az eredeti állapotban, beleértve a doboz, csomagolás, valamint minden tartozék, vagy ajándékokat.
3. Kérjük, hogy legfeljebb 7 munkanapon belül, a bevallások feldolgozása.
4. Postaköltség (K&H) a díjak nem téríthetők vissza.

R

Ezzel a termékkel is vásárolnak.