.

.

1 yard Új divat árpa Lila vegyes fehér gyöngyös 3D virágok ruha csipke anyagból 51 szélesség eladó által udvaron wholesal

1 yard Új divat árpa Lila vegyes fehér gyöngyös 3D virágok ruha csipke anyagból 51 szélesség eladó által udvaron

HUF 10773.00
Az áruk közül


Ár :
Az ár 1 udvaron, vagy 5 métert.1 yard=130cm széles*91cm hossza,ha veszel több mint a fele udvaron, a vágatlan.egyben a leghosszabb 15 yard. azt is elfogadja nagykereskedelmi, start 15 yard.
Anyag :
Poliészter,gyöngyök,squins
Fix Széles :
130cm,51inches
Szín :
Vegyes
Szállítás :
Szállítási által China post air mail;ha kell, a hajó által más út,csak forduljon hozzám.
Ruha,ruházat, valamint mások
Perem :
Mint a képek
Bármilyen kérdésed van a szövet, akkor szívesen az információt. Válaszolok minden kérdésre a lehető leghamarabb.
Ha veszel szövet tőlünk, akkor is vásárolni nettósítási tőlünk, van két kicsi különböző nettósítási. Mind a két háló $2% udvaron, a szélessége 150 cm. Nem eladó csak a háló, ha csak háló kell fizetni a szállítási díjat a saját.
SN30 Ez a nettósítási van több mint 300 színek. dönthetünk úgy, ugyanolyan színű, mint a szövet, az ön számára.
SN40 Ez a nettósítási van, körülbelül 20 színek.
Hong Kong Kínai Ruházati Kiegészítők Co.,Kft. Biztosítunk minden fajta magas minőségű lapos hímzéssel,színes hímzéssel,flitterekkel hímzés,különleges hímzéssel, kézműves,vállalják, hogy OEM.Termékeink széles körben használt menyasszonyi ruha,estélyi ruha,divat,ruhák,táskák,cipők,kalapok,kézműves,otthoni kiegészítők.
A fő termékek : nehéz vízben oldódó hímzett pamut csipke szövet, poliészter szövet, lace, tej selyem csipke anyagból,fémből készült szövet, lace,Squins, gyöngyök szövet,organza, csipke anyagból,hálós,nylon,szempilla, csipke-szövetek.Poliészter,pamut csipke kárpitok.Bombák,szempilla.Különböző bross,a virágok, stb.
Termékeink elsősorban exportált az Egyesült Államok,Ausztrália,nagy-Britannia, Franciaország, valamint más országokban,mi továbbra is javítja a minőségi termékek, szolgáltatások.Minden új ügyfelek szívesen konzultál együttműködés.Addig is a régi ügyfelek hosszú távú együttműködés továbbra is használja a korábbi platform ahhoz, hogy egy vagy közvetlen érdekében az online áruház.
Köszönet mindenkinek, aki mindig támogat minket, s remélem, hogy együtt tudunk működni boldogan dolgozzon együtt.

R

Ezzel a termékkel is vásárolnak.