.

.

2.7 m Hálószoba Szúnyogháló Sátrak Gyerekágy Nettósítási Palota Hercegnő Ágy Valance Gyermekek a Szobában Ágy Függöny Kupola Kényelmes Gyerekek Köpeny Sátor

2.7 m Hálószoba Szúnyogháló Sátrak Gyerekágy Nettósítási Palota Hercegnő Ágy Valance Gyermekek a Szobában

HUF 4317.00
HUF 5680.80
-24 %
Az áruk közül


2.7 m Hálószoba Szúnyogháló Sátrak Gyerekágy Nettósítási Palota Hercegnő Ágy Valance Gyermekek a Szobában Ágy Függöny Kupola Kényelmes Gyerekek Köpeny Sátor
A Termék Jellemzői :
A termék, amelynek magassága az a körülmény, hogy a 2.7 m/8.86 ft., jellemzők pillangók' dekoráció, dupla csipke, alkalmas bármilyen típusú ágyak.
Termék Paraméterek :
1. Név : Gyermek, Diák, Búra Kényelmes Szúnyogháló Hercegnő Ágy Valance
2. Méret : (kb.)
1) A felső kupola : 60 cm/ 23.62 a
2) Magasság : 2.7 m/8.86 ft.
3) Az átmérője alul : 2.7 m2.7 m/8.86 ft.
3. Anyag : magas minőségű forog
Csomagolási Listát :
1* kétoldalas ragasztószalag
2 *horog
2 *csavar
2 *képek dekoráció
1 *sátor
1. VILÁGSZERTE SZÁLLÍTÁS. (Kivéve, hogy az egyes országok APO/FPO)
2. Megrendelések feldolgozása időben a fizetés után ellenőrzés.
3. Csak az a hajó, hogy a megerősített megrendelés a címeket. A megrendelés cím meg KELL EGYEZNIE a Szállítási címet.
4. A látható képek nem a tényleges elemet, majd az ön csak tájékoztató jellegű.
5. SZOLGÁLTATÁS TRANZIT IDŐ, amelyet a fuvarozó, illetve kizárja a hétvégék, ünnepek. Tranzit idő eltérhet, különösen az ünnepek alatt.
6. Ha nem kapta meg a küldeményt számított 30 napon belül fizetési, kérjük lépjen kapcsolatba velünk. Mi a pálya, hogy a szállítmány vissza, amilyen hamar csak lehet, egy válasz. A mi célunk az elégedett vendég!
7. Miatt raktáron állapota idő különbségek, akkor választhat, hogy a hajó az elemet az első rendelkezésre álló raktár, gyors kiszállítás.
1. 12 hónapos korlátozott Gyártói Jótállás a hibás tételek (kivéve az elem sérült, és/vagy visszaélnek a kézhezvételtől számított). Tartozékok jön a 3 hónap garancia.
2. Hibás tételek KELL jelenteni, valamint visszatért a garanciális időn belül (de az eredeti csomagolásban, ha lehetséges). Meg kell mondani, mi a hiba, majd adja meg a megrendelés számát. NEM JAVÍTSA MEG VAGY CSERÉLJE KI AZ ELEMEKET EGY LEJÁRT A GARANCIA.

R

Ezzel a termékkel is vásárolnak.