.

.

A legnépszerűbb Panasonic számítógép cf-30 toughbook cf-30 a legjobb minőségű, de a munka bármely feltétel

A legnépszerűbb Panasonic számítógép cf-30 toughbook cf-30 a legjobb minőségű, de a munka bármely feltétel

HUF 69660.00
Az áruk közül


A legnépszerűbb Panasonic számítógép cf-30 toughbook cf-3o-a legjobb minőségű
pedig a munka bármely feltétel
Tough Book CF-30 fogalmazás
A Tough Book CF-30 egy nagyon különleges notebook valóban ez lehetővé teszi, hogy a munka szinte bárhol, szinte bármilyen körülmények között. Hogy dobd el, ha vizet öntesz rá, vagy dobja homok, a CF-30 fog tovább működni, mint ha mi sem történt volna. A teljesítmény pontszám tekintettel arra, hogy a CF-30 kapcsolódik még, hogy a csodálatos akkumulátor élettartama szinte elpusztíthatatlan ellenálló képesség, mint, hogy a sebesség alkalmazás végrehajtása után ez a teljesítmény azt jelenti, hogy egy termék, mint ez. Végül, ha valaha is azon, hogy a Panasonic jött a Tough Book neve, csak vess egy pillantást a CF-30. Hardver konfiguráció pictuer : egyéb cf-30 kép Kedvesen Megjegyzés : Ha származik, Oroszország, Brazília, Ukrajna , kérjük válasszon EMS, Köszönöm.
Ha a hely tartozik, hogy a távoli hely, kérünk, add, hogy több 33 mint Távoli díj, köszönöm.
Ha a Szaúd-Arábiából , kérjük ajánlat a fájl másolása az ID nekünk, köszönöm.
Szállítási Feltételek :
1. Elemek elküldi, hogy minden ország a világon.
2. Ez a csomag által küldött Hongkong, Légiposta, Posta,EMS,UPS, DHL vagy ARAMEX .
3. Elemek ellenőrizni fogják előtt figyelmesen küldött ki.
Szállítási Idő :
A. 1 munkanap, rendelés feldolgozása után kapott fizetés.
B. A szállítási idő körülbelül 2 5 napon keresztül DHL/UPS,5-14 napon keresztül HK POST LEVEGŐ, EMS, hogy Világszerte.
C. Megjegyzés : reméljük, hogy időben érkezik, de mivel ez egy nemzetközi szállítás, szállítási idő nagymértékben függött a futár cég helyi szokások/vámok. Választott China Post Air mail (Hong Kong Post Air Mail),Kérem.
D. Megjegyzés : biztosítani Tudjuk a nyomon Követési Számot ,de nem garantálja, hogy a megérkeznek idő, az árut . a vevő viseli a következményeket.Köszönöm a megértését.
Vissza Politikák :
1. Ez a termék készül Kínában, Ha nem elégedett a tételt, bármilyen okból, így vissza tudja az árut nekünk, a elemet kell az ugyanolyan állapotban, mint volt kézbesítve.kérjük lépjen velünk kapcsolatba, gyorsan, ki tudjuk cserélni egy, de a vevők nem felelős az adatszolgáltató shiping költség .
2. Ha bármilyen elem proplem, csak e-mailt gyorsan, mi mindent megteszünk, hogy slove 24 órán belül, kérem, ne?t hagyják a rossz visszajelzést, mielőtt hozzánk, ez nem a legjobb módja annak, hogy slove proplems. Köszönöm!Ha többet szeretne elemeket adunk egy discout,köszönöm!
Nagyon Fontos Tippek :
1. Van sok tapasztalata a vám törlése, kérem, mondja el, mi a legjobb ár a megadott érték a csomagot,így avoice fizetni a magas adó.
2. amennyire tudjuk , FRANCIAORSZÁG, TÖRÖKORSZÁG szigorú behozatali politika .tehát, ha a csomag, hogy azok az ország,meg kell jól ismeri a politika, mondd meg, mi a legjobb.
3. ha Brazíliából ,meg kell adnia a CPF SZÁMA(adószám) nekünk.
4. ha nem kap a csomag miatt, hogy a politika az országot,nem fogjuk elviselni, az elveszett . H ope lehet érteni.
Lépjen Kapcsolatba Velünk :
A nyitvatartási idő :
Am8 : 30 - pm11 : 00
Ha pedig senki nem választ online időben néha,ne aggódj,hagyjon nekünk üzenetet, vagy írja le a vágyait,felvesszük önnel a kapcsolatot a lehető leghamarabb

R

Ezzel a termékkel is vásárolnak.