.

.

50yards 1-1/2 38 mm-es gyönyörű kék-fehér virág nyomtatott grosgrain szalag party dekoráció ajándék szalag Ingyenes szállítás

50yards 1-1/2 38 mm-es gyönyörű kék-fehér virág nyomtatott grosgrain szalag party dekoráció ajándék szalag

HUF 4514.00
HUF 5940.00
-24 %
Az áruk közül


Üdvözöljük a bolt
~Jó vásárlást!~
Üzletünkben MOQ : 6 ingyenes szállítás,vegyes tételek az ok gombot. Ha a teljes megrendelés összege meghaladja a 100 dollárt,futáron Keresztül, mint például DHL,UPS,a FEDEX,a szállítási nap lesz 3-7working a napok, a tökéletes karácsonyi ajándék csomagolás, valamint, hogy a kézműves, mint íjak, haj frufruval. Mi is a kínálat a különböző tervezési nyomtatás! A részletekért kérjük, küldjön üzenetet nekünk!!!
Szállítmányt küldött csak fizetés után egyértelmű. Bármilyen szállítási kedvezmény (ha alkalmazható), kérlek várj, míg a kapott számlát eladó mielőtt bármilyen kifizetés.
FIZETÉS
Szállítmányt küldött csak fizetés után egyértelmű.
Bármilyen szállítási kedvezmény (ha alkalmazható), kérlek várj, míg a kapott számlát eladó mielőtt bármilyen kifizetés.
SZÁLLÍTÁS
Használjuk China Post átadni a csomagot, Mint Kínában, így a távolsági szállítás. Kérjük, szíveskedjen értem, a szállítási idő hosszabb, mint a helyi eladó. Szóval normális szállítási idő :
USA : 7-23business nap
AU : 7-23 munkanap
Európa : 7-25 munkanap
Azonban, lehet, hogy néha némi késéssel, a vám -, elszámolási vagy szállítás. Kérjük, győződjön meg róla, van elég türelme, mielőtt forgalomba az ajánlatok/parancsot.

R

Ezzel a termékkel is vásárolnak.