.

.

A Huawei P8 Lite Esetben Márvány TPU Fedezni Huawei P8 Lite 5.0 Puha Szilikon Telefon Esetekben P8 Mini Telefon Esetében a Shell

A Huawei P8 Lite Esetben Márvány TPU Fedezni Huawei P8 Lite 5.0 Puha Szilikon Telefon Esetekben P8 Mini Telefon

HUF 1061.00
HUF 1344.60
-21 %
Az áruk közül

MEGJEGYZÉS : Kérjük, olvasd el, mielőtt helyet érdekében, köszönöm!!!
1. Ha a teljes megrendelést az összeg kevesebb, mint $5.00, akkor ingyenes szállítás az 4 PX Singapore Post-OM Pro, SE követés a kis megrendelések (látni fogja a csomagot Kínában marad, ne aggódj, nem itt).
Ha akarom, a követés, a szállítási mód válasszon China Post Air Mail vagy a vatera piacterén Normál Szállítás vagy e Packet vagy a DHL vagy a UPS-t, de több pénzt költenek szállítás.
2. Nem Vitás, kérem : Kérem, nem nyitott vitát követő 60 napon belül (Brazília 90 nap) , ez kellemetlen, maradjon jó üzleti kapcsolat, Köszönöm a kedves megértő.
egy. Ha a megerősítés az Idő hamarosan, de még mindig nem kapja meg a rendelését, kérjük, lépjen kapcsolatba velem (Rend Üzenetet, vagy Küldjön Üzenetet Vevő), meghosszabbítom a szállítás időpontjáról.
b. Ha 60 nap után (Brazília 90 nap) még mindig nem kapta meg az árut, kérem, forduljon hozzám (Rend Üzenetet, vagy Küldjön Üzenetet Vevő), majd visszatérítés teljes pénzt.
A Huawei P8 Lite Esetben Márvány TPU Fedezni Huawei P8 Lite 5.0" Puha Szilikon Telefon Esetekben P8 Mini Telefon Esetében a Shell

R

Ezzel a termékkel is vásárolnak.