.

.

Anime Rajzfilm Támadás Titán Shingeki No Kyojin kétoldalas ölelés Párna burkolata Párnahuzat Barack Bőre 2 Módon 77017

Anime Rajzfilm Támadás Titán Shingeki No Kyojin kétoldalas ölelés Párna burkolata Párnahuzat Barack Bőre 2

HUF 5173.00
HUF 7287.30
-29 %
Az áruk közül


Anyag : Barack Bőre Bársony, Polietilén-tereftalát, Rövid-halom velúr, 2 Út/WT
Kérjük, válassza ki a kedvenc anyagát.
Méret : négy stílus, 100*34cm, 150*50cm, 160*50cm, 180*60cm
Kérjük, válassza ki a kedvenc méret.
Állapot : Új, jó állapotban. Ez az ár csak az esetben, ha a párnát. Meg lehet vásárolni a párna belső.
Ez a kiváló minőségű taslon (Üde Poli Microfabric), ez a dizájn tisztaságát, érzem, finom, puha. A párna kétoldalas. Mi lesz a termék esetében a fizetés, ez körülbelül 5 munkanapon belül, kérjük, legyen türelemmel.
Célok
Ideje, egyesült államok,egyesült KIRÁLYSÁG,Ausztrália,Japán 18-30 nap Kanada,Németország mintegy 20-35 nap Más országokban körülbelül 21-40 nap
Ha tudja, hogy módosítania kell a fogadó címét, kérjük, változtassa meg a személyes adatokat, ahol ahelyett, hogy az e-mailt. Ha van olyan kérdés, mi a termék, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot, valamint igyekszünk a legjobb megközelítés. Kérdezd meg minket bármilyen kérdés van a termék. Lépjen velünk kapcsolatba, mielőtt vissza a terméket, majd vissza kell juttatnia után 3 napon belül kapja.
Mi lesz a hajó ki az elemet a 3-5 munkanapon belül, a vásárlás után. Használjuk China Post Air Mail. Ha azt akarja, hogy kap a termék, gyorsan, kérlek, figyelmeztetések, ha nem bánod. Mi nem akarjuk fogadni a negatív visszajelzés alapján fogadó túl lassú. Ha ajánlatot a termék, kérem, legyen türelemmel. Ha szeretné, hogy megkapja gyorsan, felveheti velünk a kapcsolatot, valamint szükség újabb szállítási, de meg kell többet fizetni a postaköltséget.
Fogadjuk el fizetési a Letéti. Fizetés miatt 15 napon belül a vásárlás.
Az elégedettség a legnagyobb inspiráció. Akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, mielőtt a negatív visszacsatolás. Szilárdan hisszük, hogy valami félreértés lehet megoldani a kommunikációt.

R

Ezzel a termékkel is vásárolnak.