.

.

Forró Nagykereskedelmi 20db/sok Valódi karszalagot Bőr Kötél Karkötő Illik DIY 18mm Snap Gombot Snap Ékszerek SZ0057

Forró Nagykereskedelmi 20db/sok Valódi karszalagot Bőr Kötél Karkötő Illik DIY 18mm Snap Gombot Snap Ékszerek

HUF 5670.00
Az áruk közül

Forró Nagykereskedelmi 20db/sok karszalagot Bőr Kötél Karkötő Illik DIY 18mm Snap Gombot Ékszerek Minta : SZ0057a/b Csak karkötőt, nem gombokat tartalmazza. Nagykereskedelmi illetve Tömeges megrendelés
Nagykereskedelmi illetve ömlesztett érdekében elfogadott, mi is testreszabhatja a tervezés az ön számára. üdvözöljük, lépjen kapcsolatba velünk az interneten.
Kérjük, forduljon hozzánk további információért.
Lépjen velünk kapcsolatba
Ha elégedett az ékszereket, kérjük, bátran hagy minket 5 csillag pozitív visszajelzést. Kérjük, támogasson minket, szükségünk van rá, hogy előrébb.
Kérjük, lépjen velünk kapcsolatba a megoldás első létrehozása helyett egy jogvita, vagy egy negatív visszajelzést, ha Kap az Ékszereket, hogy megtalálja törött, vagy nem jó állapotban van, a megfelelő mennyiséget, vagy rossz szállított Elemek még a Szállítási késedelem, igyekszünk segíteni. Kérlek, értsd meg, nagyon sok van, de igyekszünk a legjobb, hogy jobb Legyen.
Bármely okból nem elégedett az ékszereket, kérjük, tiszta képek, mi meg felvesszük önnel a Kapcsolatot Belül 24 óra adatbázisunkat.
18 óra áll rendelkezésre az interneten. Mi visszatér hamarosan, amikor szolgálatban, majd 6 órán belül az éjszaka folyamán idő miatt Különbség.
ROYALBEIER Design
Gyönyörű hagyományos kivitelezés, valamint modern, high-tech tökéletes kombinációját hozza létre a klasszikus Ékszerek működik.

R

Ezzel a termékkel is vásárolnak.