.

.

BLWHSA Bulgária Nemzeti Zászló Nosztalgikus Stílusú Nyomtatott Férfi Póló Hosszú Ujjú Tavaszi Őszi Felsők Férfi Pamut Tshirts

BLWHSA Bulgária Nemzeti Zászló Nosztalgikus Stílusú Nyomtatott Férfi Póló Hosszú Ujjú Tavaszi Őszi Felsők

HUF 3588.00
HUF 6296.40
-43 %
Az áruk közül


Megjegyzés :
Színe lehet eltérő a különböző közötti CRT-LCD képernyők.
Feltételek : 1 : Őszinte,a legjobb ügyfelek szolgáltatás, valamint jó minőségű. 2 : Top 100% - os kiváló minőségű termék. 3 : Jó, versenyképes áron. 4 : Megbízható üzleti. 5 : Gyors, Biztonságos közlekedés. 6 : 100% Elégedettségi Garancia. 7 : Az Elégedettség,A Törekvés.
A behozatali vámok :
A vám, adók, díjak nem szerepelnek a tétel árát, illetve a szállítási díjat. Kérjük, ellenőrizze, hogy az ország vámhivatal meghatározni, hogy mi ezeket a további költségek előtt licitálás/vásárlás.
Szállítás :
Akkor a hajó a tétel a vevő által a Levegő Mail Kína Posta.
Általában a szállítási idő között 10-35 nap bármely országba. De néha attól függ, hogy a különböző egyéni megoldása probléma. Néha lassú. Néha gyors.
Biztosítani tudjuk a Gyorsított Szállítás(EMS) , vevő kell hozzá szállítási díj extra frissíteni az EMS-t . Ez körülbelül 5-7 munkanappal a legtöbb országban.
Visszajelzés :
Az ön elégedettsége a legfontosabb. Ha van egy probléma, egy tranzakció, csak szóljon át Trade Manager, hogy elkerüljék a hiányzó üzenetek keresztül más e-mail rendszer. Kérjük, lépjen velünk kapcsolatba, mielőtt elhagyja a visszajelzést. Fogunk dolgozni, hogy megoldja a problémát. Mi minden erőfeszítést meg fog tenni, hogy válaszoljon az összes ügyfélszolgálati megkeresések 24 órán belül, köszönhetően az időzóna különbség.

R

Ezzel a termékkel is vásárolnak.