.

.

esküvő dekoráció/Nyitó Fehér díszdobozban 150 DB/SOK Esküvői szívességet - Gombot, Hogy A Szívem Sörnyitó #A01

esküvő dekoráció/Nyitó Fehér díszdobozban 150 DB/SOK Esküvői szívességet - Gombot, Hogy A Szívem Sörnyitó

HUF 38070.00
Az áruk közül


esküvő dekoráció/Nyitó Fehér díszdobozban 150 DB/SOK Esküvői szívességet - Gombot, Hogy A Szívem Sörnyitó #A01
Jellemzők :
Viktoriánus stílusú, tömör chrome sörnyitó sörnyitó intézkedések 4" h x 1 1/2" w "Egyszerűen Elegáns" ajándék prezentációt tartalmaz, a fehér doboz átlátszó kijelző ablak, fehér szatén szalag, masni, koordinált, "Neked" Tag díszdobozban intézkedések 4 3/4" h x 2 1/4" w 3/4"
Nemzetközi Szállítás
Mi általában folyamat során a megrendelés belül 24-72 óra, de nem tudjuk garantálni, szállítási idő az oka, hogy különböző egyéni törvények, valamint a nemzetközi mail forgalom. Kérem, engedje meg, majdnem 4 hét szállítási napon a nemzetközi mail parancsot. Azt is előírják, gyorsított szolgáltatás a nemzetközi parancsot. Ha kell, a gyors szállítás, kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz segítségért. Elnézést kérünk a kellemetlenségért, amit ez.
Fizetési feltételek
Többnyire : EMS : 5-14days. A UPS/DHL/Fed EX/TNT : 3-7nap. Hongkong post /China Post : 30-45days.
Mi a hajó, hogy Alixpress címét CSAK. Kérjük, ellenőrizze, hogy a cím Alixpress illeszkedik a szállítási címet, mielőtt fizetni.
Garancia&Vissza
1.Biztosítunk, 1 ÉV Garancia. Vásároljon bizalommal!
2.Visszatérítési vagy csere kérelem csak akkor áll rendelkezésre, a kérések 1 héten belül, miután a csomagot kapott & visszatérő elem, mint az ugyanolyan állapotban, mint kapott.
3.Akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, hogy kérje vissza az engedélyt. A név, aukciós szám okból vissza kell vonni az e-mail. Az összes visszaküldött termékeket tartalmaznia kell az összes eredeti csomagolóanyagok.
4.Kérem vissza azt az elemet, gondosan. A tételeket vissza kell vizsgálni, valamint egy új helyettest kell küldeni, hogy a vevő azonnal, amikor megtalálta a hibás. Abban az esetben, ha megfelelő csere nem áll rendelkezésre, akkor egy visszatérítésre kerül kiadásra. Szállítási, kezelési, valamint a biztosítási díj nem visszatéríthető.
5.Ha az elem található, nem a hibás, a tétel visszaküldi a vevőnek, a vevő költségére. Visszaadott elemek nélkül RMA számot elutasításra kerül, majd vissza a feladónak. Vevő felelős Minden Vissza Postaköltséget, illetve a Szállítási költségeket. Vevő felelős a kiegészítő szállítási költségek elemeket, hogy visszatért megtagadta, és/vagy kézbesíthetetlen. Nem vállalunk semmilyen visszatér engedély nélkül számát, a dobozon vagy a címkén, hogy visszatért. Kedves Megjegyzés
1.A vám, adók, díjak nem szerepelnek a tétel árát, illetve a szállítási díjat. Ezek a díjak a vevő felelőssége.
2.Ezek a vádak rendszerint által gyűjtött a szállító tehervonat (szállítási) vállalat, vagy ha felveszi a tárgyat fel , ne tévesszük össze őket a további szállítási díjat.
3.Ne hagyja Negatív visszacsatolás nélkül, hogy segítséget kérjen. Akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba először is, ha bármilyen problémája.Arra törekszünk, hogy a válasz az összes üzenetet, a lehető leggyorsabban.

R

Ezzel a termékkel is vásárolnak.