.

.

Hosszú Estélyi Ruhák 2017 csipke Báli ruhák rövid ujjú Új Designer Stílusú O Nyakú zöld Csipke Appliqués hivatalos party ruha

Hosszú Estélyi Ruhák 2017 csipke Báli ruhák rövid ujjú Új Designer Stílusú O Nyakú zöld Csipke Appliqués hivatalos

HUF 43200.00
Az áruk közül


1. hagyjon üzenetet a következő feltétel : szeretnék egyedi méretű, színes; mondd meg nekünk a pontos dátumot kell a ruhát; más követeléseket ruha részletek
2. ha szeretnéd a szín ugyanaz, mint a kép, kérjük, hagyj üzenetet, hogy mondd meg.
3.nem tudjuk, hogy a ruha pontosan ugyanaz, mint a kép, kérlek, értsd meg ezt, mert ez nem a design, de mi megpróbáljuk a legjobb kínál minden ügyfél a legjobb minőségű.
4. A menyasszonyi ruha nem tartalmazza az olyan kiegészítők, mint a kesztyű, esküvői fátyol, a krinolin szoknya ( mutasd a képeket). Ajánlattételi egy ruha csak!
5. Megrendelés előtt, kérjük, olvassa el ezt a hirdetést, alaposan kérdezd meg a kérdést. Küldeni egy e-mailben Fogunk válaszolni a kérdésekre, 24-48 órán belül. vagy Kérjük, használja Trade Manager velem a kapcsolatot.
6.Javasoljuk, hogy a mérések által hozott szakmai vásárlás előtt minden ruha online. Kérjük, kövesse a mérési utasítások, valamint intézkedés magad alaposan.
Megrendelés előtt, kérjük, olvassa el ezt a hirdetést, alaposan kérdezd meg a kérdést. Küldeni egy e-mailben Fogunk válaszolni a kérdésekre, 24-48 órán belül. vagy Kérjük, használja Trade Manager forduljon hozzám bármilyen kérdésed vagy testreszabási kéri. Válaszolok vissza, amint lehet.
Kérem, ne nyisson meg egy új beszélgetés, amíg meg nem kapom a választ, mint hogy késedelem kapni a választ, mert én is válaszol a legrégebbi, hogy a legújabb.
Kérjük, olvassa el a bolt politika itt, mielőtt a megrendelést,
Kérjük, vegye figyelembe :
Mind a ruha, hogy egyedi,kérjük, kínál méréseket, mint a következő látható :
Mell : _____
Derék : ______
Csípő : ______
Váll, Mell : ______
Váll, Derék : ______
Váll Szélesség : ______
üreges padló : ______
Én egy ruha készítő, én nem töltöm fel a ruhákat. A ruhák rendelésre készült, valamint azt, hogy őket az egyéni mérés az egyéni követelményeknek (ha van). Én szigorúan követik a mérések kapok én pedig végre az egyéni követelmények (amennyiben vannak), mint lehetséges, mivel gyakorlatilag képes. Ezért nagyon fontos nekem, ha követed a mérési utasítások, valamint a segítségével egy Professzionális Szabó.
Azonban, mivel a természet az egyéni megrendelések, amikor megkapja a ruha, szükség lehet kisebb változtatások. Azt javaslom, hogy a terv kisebb változtatások segítségével egy helyi szabó
Amikor megkapja a ruha, ha valami boldogtalanná tesz, csak szólj, 5 NAPPAL azután, hogy megkapja a csomagot, majd beszéljük meg is értem, mi a probléma.
ruhák az eredeti állapot-unworn, mosdatlan, változatlan, meg ép, kell, hogy a címkék maradt még a helyén van. Kérjük, adjon részletes magyarázatot a vissza a csomag.
A. Minőségi Problémák : Adatszolgáltató Csere Visszafizetése
Minden visszatér kell küldeni követő 5 napon belül a szállítmány érkezik. Mi csak akkor fogadja el
1. Ha a személyzet megállapítja, hogy az áru hibás leírtak szerint, akkor a visszatérítés a vételárat, plusz a postaköltség díját.
2. Ha úgy találjuk, hogy az áru nem hibás-e bármilyen módon vagy visszaéltek, akkor az árut szállítják vissza
önnek visszatérítés nélkül.
B. Méret Hibák :
Kérjük, vegye figyelembe, hogy mivel a természet, a kézimunka szükséges, a kész ruha eltérőek lehetnek körülbelül 1.3" mindkét irányba meghatározott méréseket.
1. Minden ruhák készülnek, vagy gyere, margók megváltoztatása, illetve szabás, ha szükséges. Ha a ruha méret nem érkezik meg a specifikáció, mint egy elrendelte, lehet választani, hogy a beállításokat a helyi szabó, amely esetben megtérítjük a szabás költségeket, amennyiben a költség nem haladja meg az eredeti ár a ruha 50% - kal. Ha a szabás költségek meghaladják az eredeti ár a ruha 50% - kal, megtérítjük csak az összeg 50% - ának a ruha eredeti ára.
2. Biztosítunk módosítás szolgáltatást ügyfeleink számára, hogy ki küldhet vissza a ruha, a ruha módosított 5 munkanapon belül.
Nem tudom elfogadni, visszatérítéseket vagy visszatér a következő esetekben :
- Ha át nekem rossz mérések*. (Én nem tudom elfogadni, visszatérítéseket vagy visszatér a következő esetekben :
- Ha a rendezvény elmarad, vagy segít a folyamat : ))
* Ha a panasz, hogy "én készült a ruha rossz mérések, mint te küldtél engem", akkor meg kell adnia nekem a képek a ruha mérési kazettát, amíg viseled, a segítséget, egy profi varrónő.
- Ha a mérések megváltozott miatt tömeg nyereség vagy veszteség.
- Ha a ruha sérült, mert a rossz vasalás vagy mosás módszerek.
- Ha át nekem rossz a szállítási részletek.
- Ha velem a kapcsolatot a vissza kérelmet hosszabb, mint 5 NAPPAL azután, hogy megkapta a csomagot.
- Ha nem tér vissza a ruhát, 5 Nap után a megállapodás vissza.
- Nem fogadhatom el a bevallást, vagy visszatérítést, ha az ok az, hogy nem tetszik a stílus.
Kérlek, értsd meg. Ha nem biztos benne, hogy melyik stílus jobb a karosszéria, akkor azt javaslom, hogy látogasson el egy helyi menyasszonyi szalon, majd próbálja meg hasonló stílusú ruhákat. Ez segít, hogy a végső döntést.
- Rush szolgáltatási díjak (ha van ilyen) nem téríthető vissza.
- Egyéni stílus, vagy a megrendelés minden testreszabási nem téríthető vissza.
**A parancsot készült egyedi mérések is egyedi megrendelések.
Kérjük, Vegye Figyelembe :
Bár kísérlet

R

Ezzel a termékkel is vásárolnak.