.

.

Ingyenes Szállítás Divatos Design, Réz Művészeti Omlott Csatorna fürdőszoba Padlóján Csatornába 10*10 cm-es Négyzet Antik Bronz Kivitelben Padló Lefolyók ZR2702

Ingyenes Szállítás Divatos Design, Réz Művészeti Omlott Csatorna fürdőszoba Padlóján Csatornába 10*10 cm-es

HUF 5913.00
HUF 7884.00
-25 %
Az áruk közül


Ingyenes Szállítás Divatos Design, Réz Művészeti Omlott Csatorna fürdőszoba Padlóján Csatornába 10*10 cm-es Négyzet Antik Bronz Kivitelben Padló Lefolyók ZR2702
A termék leírása : a Telepítés Típusának : Fedélzetre Szerelt
Szerelési Lyukak : Egyetlen Lyuk
Befejezés : Antik Galvanizáló
Könnyű tisztítani telepített
Használat : Emelet
Szállítási feltételek
Általában szállítás megoldható követő 2 munkanapon belül kifizetést. Minden tétel lehet szállítani, ha a fizetési kapott 17 : 00-ig minden nap. Általában a hajó a FEDEX, vagy egy közvetlen vonalak az egyes országokban. Általában a szállítási idő 5-10 nap. Mail tranzit idő a legjobb becsült, de nem garantált. Mint tranzit idő változik. Vevő felelős a visszaküldött szállítmány.
Lépjen velünk kapcsolatba
Szállítási sérülés jelenteni 5 munkanapon belül, amely a termék szállított. Ha bármilyen kérdése van, kérjük szabadon lépjen kapcsolatba velünk,mi válaszolunk a kérdéseidre AZONNAL. Mi a válasz a kérdésedre e-mailben, kérjük, ellenőrizze az e-mail a válaszokat.
Visszajelzést
Azt leírni, elemek, amennyire tudom. Ha kihagytam valamit, kérlek szóljatok. Kérjük, e-mailben, mielőtt elhagyja a visszajelzést, ha elégedetlen a tétel, így meg tudjuk oldani. Külföldi Vásárlók részére - Kérjük, vegye figyelembe : a vám, adók, díjak, valamint nem tartalmazza a termék árát, illetve a szállítási költség.
Köszönöm, hogy meglátogatta a boltba,
Remélem, hogy növekszik veled együtt lenni, win-win partnerek.

R

Ezzel a termékkel is vásárolnak.