.

.

Kiskutya, kiscica kisállat kutya macska id nyakörvek 12 szín/Csomag mérete állítható puha anyag kis pet gallér gallér azonosító

Kiskutya, kiscica kisállat kutya macska id nyakörvek 12 szín/Csomag mérete állítható puha anyag kis pet gallér

HUF 1342.00
HUF 1890.00
-29 %
Az áruk közül

Jellemzők : 12 Színek puha be, nyakörvek Alkalmas Kölykök Cica születési 8 hetes, Mosható, valamint Colorfast Könnyű alkalmazkodni, biztonságos, anélkül, csatok, klipek, nyakkendő, vagy ragacsos papír lapok Aids a kiskutya, vagy kittern lesz Gallér toleráns fiatal korban Lehet a születés, könnyen állítható, valamint Újrafelhasználható a jövő alom
Méret részleteket :
34cm
Szín részleteket :
Fekete,Fehér,Szürke,Barna,Lila,Pink,Piros,Narancssárga,Sárga,Világos Zöld,Sötét Zöld,Kék, összesen 12 db
Csomag : egy meghatározott id gallér(12db)
Amennyiben a vevő szeretné, hogy több gyorsabban szállítási módot, mint EMS, DHL, stb, kérjük kommunikálni velünk, a megnövekedett szállítási.
Utasítás : A szállítási idő függ a vásárló's vámkezelés idő, vagy Vis Maior. Amennyiben a vevő nem kapja meg, az áruk hosszú ideje már, reméljük vevő lépjen kapcsolatba a vámhatóság vagy a helyi posta, annak érdekében, hogy az áruk hamarosan.
Értékesítés utáni szolgáltatás :
Fogjuk ellenőrizni az áru minőségét a szállítás előtt. Ha vannak váratlan problémák történt, reméljük, hogy megoldja a problémákat, a vevő keresztül barátságos módon az alábbiak szerint :
1 Ha minőségi probléma, vevő is benyújthatja, azzal érvelnek, belül 15nap, miután megkapta az árut, a vevő köteles fotó vagy videó, illetve egyéb bizonyítékot, hogy az eladó a azonosítani.
2 Ember alkotta sérült, a vevők a teljes felelősséget.
3 a Termék minőségét feldolgozó program :
1). A vevő vissza az árut nekünk, valamint a felelős vissza a szállítási költségek; beérkezése után az áruk ,küldünk egy új termék, a vevőnek kifizetni a küldést újra végrehajtani a szállítási költség.
2). Ha az áru (teljes ár beleértve a szállítási kevesebb, mint 10 USD) vannak minőségi problémák, mi elküldjük az új termék, a vevőnek a következő sorrendben; ha a vevő nem't tervezi, hogy egy új rend a közeljövőben, vevő fizethet az újraküldés szállítási költség, valamint kérte, hogy küldje el újra egy új termék.
Visszajelzés :
1 függünk a vevői elégedettség, hogy sikerül. Ezért az ön visszajelzése rendkívül fontos számunkra.
2, Ha elégedett a elemek, kérem, hagyjon minket pozitív visszajelzést. Hagyjuk egy pozitív visszajelzést, hogy később.
3 lépjen Kapcsolatba velünk e-mailben vagy a kereskedelmi manager : cn1000658066, mielőtt elhagyja a negatív vagy semleges visszajelzést. Foglalkozni fogunk megoldani minden problémát, a lehető leghamarabb.
Remélem, élvezze nálunk vásárolt!

R

Ezzel a termékkel is vásárolnak.