.

.

Manka Érdekel-Sella én-20C - Pecsételő gép Sella én Műanyag táska fóliahegesztő impulzus tömítő fogászati orvosi/Fogorvosi/Klinika/Kórház/Labor

Manka Érdekel-Sella én-20C - Pecsételő gép Sella én Műanyag táska fóliahegesztő impulzus tömítő fogászati

HUF 53860.00
HUF 56694.60
-5 %
Az áruk közül


Manka Érdekel - Sterilizálás Tekercs&Tok Kézi Hő Pecsételő Gép Fogászati/Klinika/Kórház/Labor csomagolási eszközök/Sella én
Termék Leírás
Ezt a terméket tömítő keretek gőzsterilizálás. Kövesse pontosan az utasításokat, hogy a gyártó a csomagok tekintetében a megfelelő használat, figyelmeztetések, természetvédelmi, valamint tároló.
a) Utasítást, majd állítsa be az időzítőt szerint vastag az anyag, le van zárva. Használjon magas száma vastagabb anyag. Fontos! Annak érdekében, hogy fokozza a minőségi tömítés, hajtsa végre az ellenállás előmelegítjük. Nyomja meg a lakk karját kétszer szimulálva a tömítés nélkül csomag. Ezt az eljárást lehet végezni csak egyszer megkezdése előtt a tömítő eljárás önmagában, de meg kell ismételni minden alkalommal, amikor a berendezés tétlenné több, mint 1 perc. Helyezze a borítékot a tömítő platform mindig a papír oldalával lefelé (közvetlenül a rezisztencia), valamint a műanyag oldalával felfelé, majd nyomja meg a lakk karját erősen le. A fűtési idő ellenőrzött után automatikusan kézi beállítás. Ha a piros LED kialszik a tömítő fejeződik be. Csúsztassa a penge vágta a borítékot, emelje fel a tömítő karját, majd távolítsa el a csomagot.
Megjegyzés : annak érdekében, hogy a tömítő jobb, várjon 1 vagy 2 másodperc múlva engedje el a lakk kar után a piros LED kialszik. Ha a fűtési idő túl hosszú, vagy nem elegendő a tömítő lehet, hogy nem hatékony (a boríték lehet ragasztani, hogy a tömítés a területen, amikor kihúzta, vagy láthatóan rosszul lezárt). Hogy helyes ez, állítsa be az időzítőt megfelelően. Egyszer beállítani, nem szükséges, hogy végezzen semmilyen más beállítás, hogy továbbra is tömítés.
b) Kiegészítő információk
1. Tartsa a tömítő platform mindig tiszta. A felhalmozódott hulladék a tömítő területen csökkenti az életciklus, az ellenállás, a szigetelő anyag. A hatékony tisztítás, várni a tömítő terület lehűl, használt ruhával enyhén megnedvesített alkohol.
2. Ha a szigetelő anyag alsó szalagot viselt a dugó lehet a hibás, az ellenállás lehet, hogy megsérült. Ilyen, minden alkalommal, amikor az ellenállás lép, kérjük, szintén ellenőrizze, hogy a szigetelő anyag felvételt, majd cserélje ki, ha az elhasználódott.
3. Ha szükséges, cserélje ki az ellenállás vagy a biztosítékot, csak azok, amelyek azonos jellemzőkkel, mint a valódi alkatrészek.
c) Műszaki paraméterek
Sella én-20 C
Bemeneti teljesítmény
220 V, 50/60 Hz
Teljesítmény
900 W
Tömítés szélesség
8 mm-es
Pecsét hossza
22~23 cm
Méretek (Sz * L * H)
400*120*175 mm
Bruttó súly
3.3 kg
Sella én-20 C, valamint Sella én-30 C.
Ezt a terméket tömítő sok az anyag.

R

Ezzel a termékkel is vásárolnak.