.

.

Royal Kék ORGANZA ROLLS háttér asztali FUTÓ esküvői dekoráció, Deco DIY Organza 75CM széles, 110 méteres tekercs

Royal Kék ORGANZA ROLLS háttér asztali FUTÓ esküvői dekoráció, Deco DIY Organza 75CM széles, 110 méteres tekercs

HUF 20757.60
Az áruk közül


Leírás :
Szín : Royal Kék
Méret : 75 CM*110 M (kiskereskedelmi csomagolás)
Itt van néhány referrence, hogyan használjuk ezt az anyagot :
30 színben kapható, kérem, nézze meg a képeket, ahogy ordít(Ha kell valamelyik ezek a színes, kérjük, keresse üzletünkben által a kulcsszó a "ORGANZA", vagy lépjen kapcsolatba az ügyfélszolgálattal is, amelyet a kereskedelmi manager "CN1510251575"
RÓLUNK : szakterületünk exportáló világszerte már 2008 óta. A cég első indult exportáló esküvői szívességet, ajándékok, esküvői asztaldísz. A Márka "a Jövő & Menő" egy vezető neve a rendezvény kellékek, segített sok új cég a világon induló új üzleti Vagyunk itt, hogy segítsen, segítsen a nő együtt. Élvezze böngészve a boltban nyugodtan vegye fel a kapcsolatot amennyiben segítségre van szükséged
Fizetés :
Elfogadjuk Letéti
Szállítás
Rendelések általában belül szállított 3-7 munkanap , ünnepnapok kivételével. A post air mail rendszerint 15-30 munkanap legtöbb országban,Kérjük, vegye figyelembe, hogy a szállítási Brazília, Oroszország is eltarthat pár hónappal több, mint máskor. Is kínálunk, expressz szállítás, mint a TNT, UPS, DHL, FEDEX, AUTÓPÁLYADÍJ, ARMAEX, amely általában fog 3-7 munkanap. A nagykereskedelmi, általában a kínálat ingyenes szállítási, hogy a legtöbb országban, ha az ország nem szabad hajózás, mi is támogató, nagy kedvezmény a szállítási díj, amely megjelenik a lista.
Csak az árut az ön által megadott címre a vatera piacterén, ezért kérjük, ellenőrizze, hogy a használt cím helyes-e.
Egyéni duty :
Valamennyi ügyfél felelős semmilyen egyéni kötelesség, a bróker díjak magukat.
ügyfélszolgálat :
Dolgozunk a hét minden napján, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba bármilyen kérdése.
Visszatér :
Visszatér elfogadott eredeti/zárt állapotban számított 15 napon belül a szállítás dátuma. Használt/lezáratlan tételeket nem fogadható el, vevő felelős a szállítási díjat vissza. Szállítási díj nem téríthető vissza.

R

Ezzel a termékkel is vásárolnak.