.

.

SKMEI Iránytű Férfi Karóra 5ATM Vízálló Digitális Kültéri Sport Karóra Férfi Háttérvilágítás Visszaszámlálás Csukló Órák Relogio Masculino

SKMEI Iránytű Férfi Karóra 5ATM Vízálló Digitális Kültéri Sport Karóra Férfi Háttérvilágítás Visszaszámlálás

HUF 4625.00
HUF 6166.80
-25 %
Az áruk közül


SKMEI Iránytű Férfi Karóra 5 ATM vízálló Digitális Kültéri Sport Karóra Férfi EL Háttérvilágítás Visszaszámlálás Csukló Órák
Garantáljuk, Hogy :
Magas minőség : minden elem fogja vizsgálni, kétszer is küldtek ki.
Jó szolgálatot : 15 nap garancia! Ha bármilyen nem-mesterséges minőségi probléma, vissza, egy új.
Biztonságos logisztika : az összes elem kerül kiszállításra a nyomon követési számot. Nyomon követheti a tétel egész úton hazafelé.
Ha azt szeretnénk, hogy egy pillantást a többi király, nézi, kérjük, kattintson .
Mielőtt megrendelését
Kérjük, olvassa el az alábbi táblázat a szállítási módot, majd szállítási idő, hogy az ország.
Cél
Transzfer
Kb. Szállítási Idő
MAGYARORSZÁG
e Packet
10-20 munkanapon belül
Kanada/UK/Ausztrália
China Post Légiposta
15-45 munkanapon belül
Afrika/Dél-Amerikai országok
China Post Légiposta
30-60 munkanapon belül
Franciaország/Németország/Spanyolország/Kelet Európában, illetve más országok
China Post Légiposta
25-60 munkanapon belül
A transzfer vehet 2-4 héttel hosszabb miatt szigorú vám-biztonsági ellenőrzés egyes országokban vagy csúcsidőben. China post olcsó közlekedési utat, úgyhogy győződjön meg róla, hogy elfogadja a transzfer idő (körülbelül 20-60days). De a 80% os csomagokat lehet szállítani a 30-45 nap. Meg kell fizetni a szállítási költséget, ha azt szeretné, hogy a tétel, hogy meghozták az EMS (5-15nap), vagy a DHL (3-7nap). Nem küldünk, hogy Argentína, Izrael miatt bizonyos ok. Nem vagyunk felelősek semmilyen adó vagy illeték ellenében a helyi szokásokat. Oroszország barátaim, kérlek, hagyd el a teljes nevét, adatait, vagy nem engedhető meg, hogy aláírta a csomagot szerint az orosz politika.
Kész rendelni? Lehet, hogy a fizetés az online vatera piacterén áruház biztonsági Letéti. Is, akkor lehet hitelkártyával fizetni keresztül Letéti. Megszervezzük szállítás öt munkanapon belül. Ha szeretné, hogy nagy mennyiségű érdekében. Felveheti velünk a kapcsolatot e-mailben, vagy küldj egy üzenetet az interneten keresztül vatera piacterén honlapján. Annak érdekében, hogy megkapja a tétel adómentes behozatalára, majd nyilatkozni, hogy "Ajándék" egy alacsonyabb érték.
Miután megkapta a cikk Kérlek, ne felejtsd el, hogy erősítse meg a nyugtát. Tehát a pénz fog megjelenni a Letéti. Mi nagyon hálás lesz, ha maga is elhagy minket egy öt csillagos pozitív visszajelzést, kedves hozzászólás nekünk. A támogatás a bátorságot, hogy jobb, menj tovább! Ha bármilyen elégedetlenség, kérlek, ne hagyj itt minket, negatív vagy semleges visszajelzést. Továbbá, nem kell megnyitni a vitát. Akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba e-mailen keresztül, vagy Trade Manager, amikor bárminemű probléma. Mint felelős az eladó, nem segít ki a bajból. Soha nem térünk vissza a tételhez, anélkül, hogy szóltál. Lehet, hogy semmit sem kapnak előzetes értesítés nélkül.

R

Ezzel a termékkel is vásárolnak.