.

.

Absztrakt aranyozott szobor / Modern Szobor / puha bútorok / Szálloda szobor / otthoni kiegészítők / Gyanta Kézműves

Absztrakt aranyozott szobor / Modern Szobor / puha bútorok / Szálloda szobor / otthoni kiegészítők / Gyanta

HUF 183600.00
Az áruk közül

A baba Neve : Chrome (a hatás lehet tenni, amellett, hogy borítás, pl. galvanizáló arany, pezsgő, fehér, fekete, piros, stb.)
Bébi Méret : 33 X22 X60 (L * W * H cm)
Baba anyag : Gyanta Borítás
Baba csomag : Karton + hab + fa csomagolás
Vásárlás Megjegyzések :
Tárolja a baba tenni, kedves, profi vásárolni! Lásd a baba leírás, mielőtt vásárolni, nem vásárolnak a képzelet, a szín, a képzelet, mint egy visszaküldés oka nem egyezik! Különbségek vannak, hogy a színek minden egyes számítógép , A színe túl érzékeny pro Vásárlás gondosan, tárgyilagosan kezelni! ! A társaság's termékek több stílus típusú, Taobao csak a show része a terméket, nem találja a termék, a boltban, a tulajdonos küldhet képeket, tanácsadás; anyagok, méretek testre szabható; a térkép egyéni feldolgozása. A kérdése van, kérjük, forduljon Akarom, vagy telefonon 13528866703, QQ : 2336359652
Arról, hogy Visszatér : Mivel a forma alapvetően torz, a méret nem jó intézkedés, így a mérete lesz egy kis felett a jelzett eltérés (kevesebb, mint 7 cm eltérés normális). Mert a termékek könnyen elérje a fa bitó azonnal nyitott, elfogadó, így a vásárlók kérjük, ellenőrizze a termék csomagolása sértetlen, illetve átvételi Mennyiség helyes újra aláírni. Ha találták, hogy a problémák, kérem, küldje vissza! Lépjen velünk kapcsolatba azonnal telefont! Miután a vevő átvette az árut három nappal az ellenőrzés időszakában, ha az ellenőrzés során talált minőségi problémák, vagy termék sérült, kérjük, vegye képek a szóban forgó termékek jó időben lépjen velünk kapcsolatba, (hogy ne Legyen egy jó termék, eredeti csomagolásban), akkor azonnal megoldhatja a kezelés után ellenőrzés. Miután elhaladtak ellenőrzés előtt, a termék szállított, általában nem minőségi problémák. A termékeket minden kézzel készített, néhány kisebb felületi hibákat normális, nagyon válogatós ügyfelünk, kérjük, fontolja meg a jó, hogy egy újabb, Ó! Amennyiben a termékek a szállítás során sérült, illetve a logisztikai kell továbbadni, egy áruszállító által viselt minket, a vevő a megemlíteni. Ha a számla három nappal azelőtt, hogy bármilyen kérdés, lehet, hogy nem dolgozzák fel, így a vizsgálat nagyon fontos annak érdekében, hogy az érdekeit mindkét oldalon, hanem a legalapvetőbb elveket, az online vásárlás, a vásárlók kell aggódnod, Köszönöm a támogatást!
Kérjük, válassza ki a termékeket kell vásárolni, mielőtt a vevők, fényképezett termékek után a termék leírása azt jelenti, hogy egyetért vele, majd erősítse meg, nem azért, mert a személyes preferenciák, vagy eltért megértése a termék, valamint az egyéb nem-minőségi problémák vissza követelmények Ó!
Körülbelül Csomagolás :
A termék a csomagolás karton vagy hab + doboz, külső fa keretben csomagolás ( Akasztófa által a logisztikai cég a harcot ).
Szállítás : Vásárlók adja meg a logisztikai, hanem a hosszú távú együttműködés a Cég nevében a szállítási logisztika. Guangdong Tartomány Egyetlen termék általában express freight gyűjteni. (Kivéve a túlméretes, valamint márvány) . Guangdong tartomány Egy logisztikai közlekedés, áruszállítás megemlíteni (fizetni az áruszállítás útján logisztikai ténylegesen számlázott, fizetett, közvetlenül a logisztikai társaság; mivel a kérdés arra utal, hogy a szükséges logisztikai pont a kiszállítás, a logisztikai cég hívás áru szállítás, valamint tájékoztatja a szállítási cím ). Azt is, hogy a logisztika, szállítás, de a logisztikai merülnek fel, kiegészítő szállítási díjak (szállítás általában utal a földszinten).
A Kézbesítés :
Vásárlás előtt, próbáld ki a megállapodás az eladó szállítási idő, a Gyanta, A termékek általában a 7 .. 10 nap Vas -, fém kovácsolás 10 - 30 nap. Vevő szoros menetrend, a konzultáció velünk, előre a szállítás.
Szállítás :
A termékek a szállítás ingyenes, mert a szállítási címet, valamint a számos különböző méretek, a téma az árufuvarozási nem Mi értelme van ennek, kérem! Azonban valószínűleg becsült szállítási költségek a referencia (általános csomagolás mérete több lesz, mint a tényleges termék méret 10-15cm) Affinitás termékek rendelése meg a címét.
Körülbelül Számla :
Shop termékek ajánlat nem adó, számlázási kell hozzá 6 az adó pont után a pro megerősíteni, nyugta, gondoskodjon levelezési számlák.

R

Ezzel a termékkel is vásárolnak.