.

.

Univerzális Kézi Sebességváltó váltó Váltó Kar Gomb Gonosz Faragott Koponya refit Dekoráció arany váltógomb

Univerzális Kézi Sebességváltó váltó Váltó Kar Gomb Gonosz Faragott Koponya refit Dekoráció arany váltógomb

HUF 3774.60
Az áruk közül


start
vége
Ez az egyetemes sebességváltó gomb az autó,ez fokozza a teljesítenek olyan jól, mint régen, s ettől olyan jó,itt az ideje, hogy cserélje ki a sebességváltó gomb, az autó most!
Felszerelés :
alkalmas a legtöbb autóba manuális váltó
Műszaki adatok : SKU : A013-02-R Állapot : 100% Új Anyag : Gyanta Kézműves Szín : Fekete(Parancsnokpilótaként) Port Átmérő : 14 mm ( 0.55") Méret : 70mm X60mm
Jellemzők :
Magas minőségű univerzális kézi váltós gomb.
Alkalmas a legtöbb kézi váltó.
Ergonomikus design, kényelmes fogás.
Frissítés a vezetési kényelmet, belső
a megjelenés.A csomag tartalmazza :
1 x sebességváltási Gomb
3 x Gumi ujjú
6 x Rögzítő csavarok
1 x Hex Kulcs
Megjegyzés : Kérjük, telepítse accordring a installtion útmutató. Ellenőrizze, hogy a kocsi egy helyben toporog, majd húzza ki a kéziféket whlie húzza az időt. Nyissa meg a megfelelő tömlő szerint a méret a tengely. Új shift gomb be a sebességváltó kar a nem túl sok. Kérjük, tartsa meg az eredeti termék vizsgálatra. Kérjük, erősítse meg a termék megfelelően van-e rögzítve, mielőtt a vezetés. Kérem, maradjanak a fennmaradó tömlő, amely lehet useed újra, amikor a változó autók.
Ha problémája van a következő probléma, kérjük, azonnal lépjen Kapcsolatba Velünk ! Nem elégedettség a tétel minőségi Elem nem illik a motor tökéletes Elem nem éri el a várakozás, A tétel arriver lesz törve nem érkezik a tétel Csomag Elveszett Megkapja a rossz elemet Kérlek, ne aggódj !!! Őszinték vagyunk kereskedők ,arra fogunk törekedni, hogy oldja meg az összes problémád, amíg nem teljesülnek.
SZÁLLÍTÁS
1. Az összes elem kerül kiszállításra a USPS, Légiposta Csomagot ,UPS ,DHL,TNT,EMS ,FIZETŐS .Akkor a hajó a tétel keresztül a különböző szállítási módszer által megrendelés összegét, valamint rendelés súlya .Különböző módon, különböző szállítási díjat.
2. Ha úgy dönt, hogy az expressz szállítás a módszert, Kérlek, kínál nekünk a telefonszámát, vagy a megrendelés késni fog, mivel a futár küld a kiszállítás.
3 Szállítási idő függ a rendeltetési hely, illetve a szállítási módot választja, azt is befolyásolja az egyéni engedélye, illetve más tényezők is.
Kérjük, ellenőrizze a szállítási idő pedig elegendő időt a szállítás. Bármilyen probléma lenne a küldemény, kérjük lépjen velünk kapcsolatba, mielőtt nyitva esetben, vagy hagyja rossz visszajelzést. Úgy gondoljuk, hogy a munkát, amit együtt, hogy a tranzakció a legjobb. Köszönöm! Itt van a szállítási adatok :

R

Ezzel a termékkel is vásárolnak.