.

.

valódi HIWIN lineáris vezető HGR30-2900MM blokk a Tajvani

valódi HIWIN lineáris vezető HGR30-2900MM blokk a Tajvani

HUF 53165.70
Az áruk közül


Ha bármilyen kérdése van, kérjük ne habozzon kapcsolatba lépni velünk,Mi biztosítja, minden kérdésre megkapja a figyelmet válasz.
1.A vevők a lineáris vezető 10-15 nap a kiszállítás miután a rendelés fizetendő. sok áru raktáron ,mi árut szállítani kell, 3-7 munkanap,Kérjük, szíveskedjen rendezni a megrendelés előre is!
2.A lineáris útmutató nem tartalmazza az olyan kiegészítők, mint a lineáris, gunyoros egy lineáris útmutató( blokk) csak.Néhány lineáris vezető kell peticoat ,mi is eladni, adunk legjobb omnibearing szolgáltatás.
3.lineáris útmutató made in Taiwan. Kérem, adja meg a precizitás mérete adatait, ha a megrendelés .pedig nagyon boldogok vagyunk, hogy a lineáris vezető nagyon illik veled.
1.Szeretnénk, hogy küldje lineáris képeket az e-mail elküldése előtt áruk,így segíthetünk egy alom nem tetszik, hogy a lineáris útmutató tökéletes, ha a fresses.Ez jó nekünk,hogy a lineáris útmutató igazán szeret.Azonban meg kell éreztem meg az e-mail cím.
2. Mi kell a legtöbb a követelmények, mint például express céget,most majdnem uesed a vatera piacterén Középső logisztika.tudjuk, ahogy rquest.tehetünk, hogy a legjobb az ön számára
3. 100% Kedvezmény, miután a parancsokat.elfogadjuk 30 Kedvezmény, miután a parancsokat.
Kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, ha bármilyen kérdése van a rendelkezésre álló mérethez.
Szeretnénk választás a DHL .A UPS .EMS, mint a gyorsvonat ,
ha bármilyen különleges követelményeket a cég express, kérlek, mondd el nekünk.
Rendelés Törlése
Megértjük, hogy rendel egy lineáris útmutató a speciális gép fontos vállalkozás, a lemondási feltételek jött létre ezt szem előtt tartva. Fontos azonban megjegyezni, hogy a lineáris útmutató orginal rendelni, amint a teremtés folyamata megkezdődött az anyagok nem használható fel újra. A jó hír az, hogy miután a megrendelést, még van idő, hogy dönts. Kérjük, a lemondási feltételek alább a részletek.
A Törlések Politika
- A parancs törölték 24 órán belül fizetési visszaigazoló* jogosult a teljes vételárat.
- A parancs törölték 1-3 napon belül fizetési visszaigazoló lesz jogosult a részleges visszatérítés, amely a teljes szállítási költség 50% - a termék vételárát.
- A parancs törölték 3 nap után fizetési visszaigazoló lesz jogosult a részleges visszatérítés, amely a teljes szállítási költség.
- Miután a rendelés szállították, már nem lehet törölni.
Vissza A Cserére vagy a vételár visszatérítésére
Az ön elégedettsége a legfontosabb számunkra. Amint megérkezik hozzánk a csomag, javasoljuk, hogy ellenőrizze, illetve győződjön meg arról, hogy a lineáris vezető került sor, hogy az o rder előírásoknak. Próbálja ki a lineáris útmutató a lehető leghamarabb megnyitása nélkül .
Ha visszatérő vagy csere lineáris útmutatót, vagy kiegészítők, kérjük, győződjön meg róla, hogy az eredeti, ép, csatolt.
Amikor az árut, kérem, adja meg a visszajelzés, hogy mi lehet némi javulás, de lehet jobb szolgáltatást. A visszajelzések lenne, nagyon hálás.
Akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, mielőtt elhagyja a negatív vagy semleges visszajelzést,mi szeretnénk megbeszélni a problémát, keresse meg a legjobb számunkra az utat.

R

Ezzel a termékkel is vásárolnak.