.

.

VEHHE 400ml Automata Szappan Adagoló Érintés Folyékony Szappan Adagoló Érzékelő Fertőtlenítő Touch-ingyen Konyha Fürdőszoba VEHHE0088

VEHHE 400ml Automata Szappan Adagoló Érintés Folyékony Szappan Adagoló Érzékelő Fertőtlenítő Touch-ingyen

HUF 29160.00
Az áruk közül


1.Meg fogjuk küldeni a tételeket, 3 napon belül(kivéve a hétvégén, illetve ünnepnapokon), ha a kifizetés megtörtént.
2.Nem garantáljuk, szállítási idő, minden nemzetközi szállítmányok különbségek miatt az ügyfelek elszámolási alkalommal az egyes országok, amely befolyásolhatja, hogy milyen gyorsan a termék ellenőrzött.
3.Kérjük, vegye figyelembe, hogy a vásárlók vagy a felelős minden további, vám, díjak, közvetítői feesduties, illetve adók behozatalát az országba. Ezek a további díjak lehetnek gyűjtött a szállítás ideje. Nem fogjuk visszatérítés a szállítási díjak visszautasította szállítást.
4.A szállítási költség nem tartalmaz semmilyen vonatkozó adókat, valamint a vásárlók felelős vámok.
1.Mindent megteszünk, hogy szolgálja az ügyfelek a legjobb, amit lehet.
2.Mi visszatérítjük önnek ha visszatér a tételek számított 7 napon belül a számla tételek bármely okból. Azonban a vevőnek kell győződjön meg róla, hogy az elemek visszatértek az eredeti állapot.
3. Amennyiben az áru sérült vagy elveszett, amikor visszatért, a vevő feladata lesz az ilyen kár vagy veszteség, mi meg nem adja a vevő a teljes vételárat.
Ha elégedett a tételt, kérjük, pozitív visszajelzések, illetve 5 csillagos,lépjen kapcsolatba velünk, ha a tétel van iussue, mi segítünk önnek, hogy slove a probléma, amint lehetséges.

R

Ezzel a termékkel is vásárolnak.