.

.

esküvői szívességet candy doboz-Egyedi Design Gyémánt Gyűrű Édes Doboz csokoládé, Ajándék Dobozok fél javára doboz 100/sok

esküvői szívességet candy doboz-Egyedi Design Gyémánt Gyűrű Édes Doboz csokoládé, Ajándék Dobozok fél javára

HUF 7949.00
HUF 8640.00
-8 %
Az áruk közül


isten hozta, hogy látogassa meg a bolt :
Lehet, hogy találsz valamit, ami tetszik a buli vagy esküvő lesz a legjobb ár
esküvői szívességet candy doboz-Egyedi Design Gyémánt Gyűrű Édes Doboz csokoládé, Ajándék Dobozok fél javára doboz 100/sok
Minden a Javára Dobozok lesz elküldve a Lapos , nagyon könnyen össze az ügyfél egyéni ,továbbá kérjük, vegye figyelembe, hogy a szín a kép lehet, hogy kissé világosabb vagy sötétebb, attól függően, hogy a monitor,remélem, az ügyfél meg tudja érteni ,tks!
Szín : rózsaszín / lila / piros
Kérjük, kérem, hagyjon üzenetet a színt kell megrendelést követően ,hogy előkészítsük az árut a legkorábbi időpontban ,tks.
Leírás : Ezek a magas minőségű szívességet dobozok tökéletes bármilyen alkalomra. Töltse ki mindegyik candy, menta vagy bármilyen különleges finomságot szeretné bemutatni, hogy a vendégeket.
Megjegyzés : a Doboz megérkezik, lapos, néhány szerelvény szükséges. Acutal elemek színe lehet, hogy kicsit más, mint a képen látható.
**kérjük, vegye figyelembe, hogy az ár nem tartalmazza a vám , a vevő felelős a behozatali vámok, adók vagy más vámmal kapcsolatos vádakat.
Ha ez a tétel különböző színű, vagy a design nem hagyj üzenetet, melyik akarsz, akkor szállítási véletlenszerűen.
PS : a vám, az adók, valamint a díjak a vevő felelőssége nem szerepel a tétel ára . Kérjük, ellenőrizze, hogy az ország vámhivatal a felvásárlást megelőzően meghatározni, hogy mi ezeket a többletköltségeket fog.
[Megjegyzés] : a rendelés Előtt, kedves, pls kérjük, ellenőrizze, hogy a cím távoli területen, ha a Távoli Területen , kell hozzá US$30 a távoli területen szállítási díj, előre is köszönöm!!!
mi is a kínálat más típusú, hasonló ez a tétel, mint a következő :

R

Ezzel a termékkel is vásárolnak.